Jump to content
Create New...

6 Screenshots

About This File

Scurt istoric:

- Aplicatia este creata de mine in urma cu 3-4 ani ce s-a intitulat sub numele de IDG Blitz [ideea fiind de la un fost administrator pe nume TucsoN], ulterior si-a schimbat numele in BlitzSound cand platforma Downloads n-a mai fost activa din motive aferente. 

 

Descriere:

- BlitzSound este un mini-software ce-ti permite sa faci screenshoturi [pe o anumita arie ori pe tot ecranu] si sa le incarce[upload] automat pe imgur.com dandu-ti un link direct, implicit imaginea este salvata si in calculatorul tau unde poti sa le regasesti oricand la orice ora salvata pe zile/luna sau an. [Astfel daca vrei pe viitor sa vezi ce screenshoturi ai facut le ai in continuare in calculator]. Odata incarcate pe imgur.com iti salveaza in clipboard [ctrl+v] un link catre imaginea .png de pe site-ul aferent.

 

Features:

- La o apasare de buton [F10 ori PrtScr] poate salva orice tip de screenshot, selectat[PrtScr] / sau pe tot ecranul[F10]. 

- La o apasare de buton [F9] va inregistra tot ce se aude in calculatorul tau, fiindu-ti foarte util sa salvezi o conversatie de pe skype ori teamspeak de exemplu fara ca partenerul de vorba sa realizeze ca tu inregistrezi.

- Are si un istoric al imaginilor, prin care poti regasii linkul de distrbuire [direct catre imgur] ori linkul de stergere de pe imgur in cazu in care nu vrei sa mai existe poza pe internet. 

- Nu se instaleaza, oriunde se salveaza si se ruleaza .exe-ul acolo va ramane in permanenta si va putea fi rulat oricand doresti. 

- Actualizare automata, nu va trebui sa dai o raita pe pagina asta sa iei ultimul update. Oricand voi face o modificare o vei avea si tu direct in calculator. 

 

[Screenshot spre istoricul imaginilor]

ZHVziz0.jpg

 

Prezentare facuta de altii cand am facut-o:

 

Prezentare video pt 3.1.0

 

Se poate regăsii si aici:

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Capture/BlitzSound.shtml

 

 

 

Alte screenshoturi le regasesti in pagina asta. 

 

-

 

Pentru paranoici, verificare virusi:

- BlitzSound.exe [Executabilu din arhiva] > https://www.virustotal.com/#/file/46ae68d0bd37b3af52c4c5d1e815dffd346064749d18bdd54fe1e51f44e29d43 [2/67]

- BlitzSound.rar [Arhiva] > https://www.virustotal.com/#/file/fd63f166f44646b1c95e02692ed2bb8a5ce2024a90f2446a1e0767ed7eca868f [0/60]

 

Nota:

> Ce spune antivirusu Cylance si 'Palo Alto Networks' referitor la 'Unsafe' si 'Generic.ML' este strict pentru ca aplicatia este noua[necompilata] si singura locatie unde am urcat-o este strict aici. Pe scurt, executabil necunoscut. 

> Sursa pentru doritori o pot pune la dispozitie dar va fi strict daca se doreste colaborare [sa lucram impreuna la ea]. 


What's New in Version 3.1.5.2   See changelog

Released

New: Multi-Monitor Support

[New] Când apeși 'PrtScr' (sau screenshot selectat) vei putea sa selectezi ceea ce te interesează de pe oricare monitor. 

[New] Când apeși 'F10' (sau screenshot fullscreen), se va face screenshot de pe monitorul unde ai mouse-ul, exemplu: daca ai cursorul pe Monitor2, se va face screenshot acolo. Daca-i pe Monitor1, se va face acolo. 

 

Modified: Updater

[Modified] Se va actualiza automat pana la ultima versiune, indiferent de versiune trecuta.

[Modified] BlitzSound va insista sa fie pornit din %appdata%\BlitzSound, la pornire daca este pornit dintr-un alt director inafara de cel precizat se va muta singur unde ii este casa si va pornii din nou, actualizarile tot acolo se vor face. Motiv: Tot caut blitzsound.exe prin calculator, asa macar este intr-o singura locatie.

 

Modified: Audio Recorder

[Modified] Am scazut calitatea sonora de la FLAC la 32 Bit, asta inseamna o calitate mai 'mica' dar si spatiu folosit mai mic.. Urmeaza sa adaug un convertor din WAV in MP3 pentru a salva spatiu.

 

Bug fixes:

[Fixed] Crash in momentul in care apasai F10 de mai multe ori.

[Fixed] Crash in momentul in care era un alt BlitzSound ce folosea baza lui de date.

[Fixed] Crash in momentul in care deschideai istoricul. 

 

Modificari planificate:

[Audio] De adaugat posibilitate prin care se va convertii automat din WAV in MP3 fisierul inregistrat, astfel putem salva spatiu pe disk cand vrem sa inregistram ceva mai mult.

[Backup] Un sistem simplu de 'backup' a fisierelor existente in %appdata%\BlitzSound in scopul de transfer de pe un calculator pe altul, exemplu cand formatezi calculatorul. Backupul va fi existent doar in PC-ul tau.

  • Like 1

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search