Senaris Posted July 28, 2020 Share Posted July 28, 2020 Salutare, Acesta este un topic de informare pentru cei ce sunt interesați sa aibă ZinGuard pe serverul lor. ------------------- Cat costa? - Pretul este de 15 EUR / luna cu o taxa de instalare de 2 EUR. [Pretul variaza depinde de ce mai adaug/sterg din el.] -- Pentru protecția 'AntiVPN' se mai adaugă 5 EUR. Justificare pret, ce primesc in banii astia? 1. Host-ul www.zinguard.net unde iti poti verifica datele/statisticile despre server/clienti, mai multe vezi pe https://www.zinguard.net (click pe un server si vezi ce informatii sunt disponibile) 2. Baza de date ce poate ajunge destul de mare, istoric per identitati,canale,nickname-uri, descrieri, contorizare per ore/secunde, achievements, semnaturi etc.. 2.1 Trebuie luat in calcul ca baza de date este gazduita in mai multe locatii, sa pastrezi istoricul fiecarei persoane este vital. 3. Toate functiile de aici (este mult de citit, dar sunt.. multe lucruri ce le poate face): 4. Toate comenziile: 5. Botul totodata trebuie gazduit undeva, asadar.. Host pentru ZinGuard, la unele 'companii de 'hosting' tind sa blocheze anumite IP-uri dupa propriul chef, asadar un VPN este necesar pentru functionalitate [alte costuri] 6. AntiVPN-ul este un modul costisitor, nu EU imi dau seama ce IP este sau nu este proxy/vpn, ci apelez la diferite servicii ce ofera aceste informatii contracost. 7. Suport din partea mea, in cazul in care vrei o chestie noua pentru ZinGuard, putem discuta despre implementarea lui. Eventual si ceva exclusivist doar pentru serverul tau, in cazu asta va fi contracost. Comparativ cu un alt 'bot de pe net', sa zicem.. RankSystem ce mi-a copiat ideea (trusted-ul in ZinGuard este implementat din 2014, ranksystem a aparut in 2016] Daca vrei ranksystem (care e "free"), ai nevoie de urmatoarele: 1. Host unde sa ti site-ul pentru statistici, unde te poate costa intre 5-10 EUR/luna. Vrei alt tip de bot, gen SinusBot? (care e "free") 1. VPS unde sa ti botul, avand in vedere ca ruleaza un client TeamSpeak3 nu te poti uita la sub 5-20 EUR, intradevar in cazu asta poti avea 2-3 boti sau mai multi. 2. Intervine ideea, are functiile ce le are ZinGuard? Nu, trebuie sa cauti scripturi sau sa creezi pentru asa ceva. Dar nu cred ca vor fi facute la fel de bine, altfel tot ce are zinguard ar fi pe tot netul, nu crezi? Practic cand inchiriezi ZinGuard, primesti botul + un programator (eu) personal ce-l poate face mai bun dupa sugestiile/preferintele tale. -------------------- Bun bun, sa zicem ca m-ai convins.. Cum comand? - @Senaris - PM sau ma gasesti pe ts.indungi.ro in permanenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts