Jump to content
Create New...

Salutare,bine v-am gasit!

Jackson

Recommended Posts

Salut,ma numesc Cristian ,am 35 de ani,sunt casatorit,urmeaza sa am si un copil si sunt din Timisoara.Ca specializare sunt absolvent de facultate cu diploma in stiinte economice si master-ul in finante banci. Ca si job,sunt manager adjunct la o firma de imobiliare. Ca si pasiune administrativa in mediul acesta virtual de gaming,sunt fondator al serverului CSGO.INDUNGI.RO. Eu impreuna cu renegade ne ocupam de mentinerea acestui server din toate punctele de vedere: financiar,administrativ si tehnic si o facem foarte bine de aproximativ 3 luni de zile. Nu degeaba canalul nostru CSGO.INDUNGI.RO este cel mai populat canal de pe teamspeak.

Sunt un tip care pun foarte mult accent pe seriozitate,munca,bun-simt si loialitate.Imi place sa promovez oamenii in functie de meritele lor si de implicarea de care ei dau dovada.De aceea si regulamentul pt serverul nostru pe care eu personal l-am facut si l-am postat la categoria noastra pe forum prevede exact aceste principii morale de la care eu nu fac rabat pt absolut nimeni,iar cine nu a dat dovada de seriozitate in tot acest timp,i-am dat remove,iar acele persoane care s-au tinut de treaba si mi-au dovedit ca au caracter,le-am promovat si le-am ridicat din punct de vedere administrativ la noi pe server.Nu agreez nepotismele si nu tolerez persoanele care au suferinte sau arogante in acest mediu virtual doar pt simplu fapt ca au un amarat de grad virtual.De asemenea nu-mi plac persoanele care dau dovada de pupincurism si se lingusesc pe langa sefi. Pt mine este primordiala calitatea umana.Daca aceea nu exista ,respectivul poate fi si presedintele tarii.Pt mine cine nu este om, nu are nici dialog cu mine.

Mai nou acum ma ocup in part-time si de proiectul Cinema.Voi incerca sa creez o emulatie in jurul acestui proiect si sa motivez cat mai multe persoane sa intre pe discord ,mai ales in cele 2 seri pe saptamana in care vizionam filme.De asemenea o sa-mi pun si adminii care vor fi on pe ts la acele ore sa intre pe discord si sa ne uitam impreuna la film,sau serial dupa caz.

Poate ca am fost putin cam lung,dar am incercat sa ma descriu cat se poate de bine,pt ca unii membrii care alcatuiesc staff-ul INDUNGI.RO ma cunosc,de exemplu J-Dog,care este Super-moderator pe forum,este de asemenea admin la mine pe server,dar sunt si persoane care nu ma cunosc si de aceea am facut aceasta descriere putin mai lunga.

Inca odata va spun bine v-am gasit si sper sa gasesc aici oameni de calitate.Sunt un tip serios,care ma implic foarte mult ,muncesc foarte mult,dar cer si respect in schimb.Iar acest respect nu poate fi altfel returnat decat prin atitudine si comportament.Sper ca aici lucrurile se trateaza cu seriozitate,maturitate si toleranta(pt cei care merita).

Acestea fiind spuse,va zic inca odata bine v-am gasit si sa ne auzim cu bine!